ویتامین E یک آنتیاکسیدان قوی است که در اشکال مختلف وجود دارد. آلفا توکوفرول ویتامین E شکلی است که به بهترین وجه نیازهای ما را برآورده میکند. به نظر میرسد نقش اصلی ویتامین E در بدن خنثی کردن اکسیداسیون است. به همین دلیل، محققان فکر میکنند که این ویتامین نقش مهمی در محافظت از قسمتهای خاصی از چشم دارد که به ویژه در معرض آسیب اکسیداتیو قرار دارند. به عنوان مثال، اعتقاد بر این است که آب مروارید در اثر اکسیداسیون در عدسی چشم ایجاد میشود که عمدتاً توسط اشعه ماوراء بنفش در نور خورشید ایجاد میشود.

مزایای مرتبط با چشم : مطالعه بیماریهای چشمی مرتبط با سن(AREDS) نشان داد که ویتامین E، همراه با سایر مواد مغذی ، به برخی از افرادی که دژنراسیون ماکولا وابسته به سن متوسط داشتند، کمک میکند. این مواد مغذی خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن پیشرفته را برای کسانی که از قبل تغییرات اولیه آشکار دژنراسیون ماکولا را داشتند، 25٪ کاهش داد. شواهد حاصل از مطالعات دیگر نشان میدهد که فرم آلفا توکوفرول ویتامین E، همراه با لوتئین و زآگزانتین، ممکن است خطر آب مروارید را کاهش دهد . با این حال، مطالعات دیگر نشان ندادهاند که ویتامین E برای بینایی مهم است، بنابراین تحقیقات بیشتری لازم است. قبل از مصرف مکملهای ویتامین E با پزشک خود صحبت کنیدتا در مورد دوز مناسب، عوارض جانبی احتمالی و همچنین سایر درمانها صحبت کنید.
میزان توصیهشده روزانه: ۲۲.۵ واحد بینالمللی در روز
حد بالای ایمن: ۱۵۰۰ واحد بینالمللی
خطرات احتمالی: ویتامین E میتواند خون شما را رقیق کند و ممکن است خطر سکته مغزی خونریزی دهنده را افزایش دهد. اگر داروی رقیق کننده خون مصرف میکنید ، قبل از مصرف مکمل ویتامین E با پزشک خود مشورت کنید. یک مطالعه اخیر نشان داده است که مرگ و میر در افرادی که بیش از 2000 واحد بینالمللی ویتامین E مصرف میکنند، افزایش یافته است. سایر عوارض جانبی احتمالی ذکر شده در مطالعات شامل خستگی ، ضعف عضلانی و کاهش عملکرد غده تیروئید است.
غذاهای حاوی ویتامین E:
غلات با جوانه گندم ۲۷ واحد بینالمللی
بادام (۱ اونس) ۱۱ واحد بینالمللی
تخمه آفتابگردان (۱ اونس) ۱۱ واحد بینالمللی
فندق (۱ اونس) ۶.۴ واحد بینالمللی
کره بادام زمینی (۱ قاشق غذاخوری) ۴ واحد بینالمللی
بادام زمینی (۱ اونس) ۳.۶ واحد بینالمللی